Instituti Italian i Kulturës në Tiranë 
Flamuri italian
Tipi i stemës së Instituteve Italiane të Kulturës:Gjysma e skulpturës "sfera e madhe" e Pomodoro-s mbi një fushë të kuqePamje të pikturës "qyteti ideal" i Piero della Francesca
italiano | risitë
| Instituti
| Aktivitetet
| Si të mësosh italishten
| Biblioteka
| Mundësitë
>Kurse të gjuhës italiane-
>>Kalendari-
>>Si dhe kur të rregjistrohesh-
>>Metodat dhe dëshmitë-
>>Mësuesit dhe tekstet-
>>Vetëvlerësimi-
>>Provimet dhe dëshmitë-
>Bursat e Institutit-
>Çertifikatat-
>Të studiosh italishten online-
>Kurset në vend-
>Kurse për të huaj-

Kurse të gjuhës italiane

Përse të studiosh italishten pranë Institutit Italian të Kulturë në Tiranë?

Studentët zgjedhin kurset e Gjuhës të organizuara nga Instituti Italian i Kulturës në Tiranë dhe në 14 qendrat e shtrira në të gjithë territorin sepse:

 

INFORMACIONE VITI 2015 - 2016


 

-

link | Harta | shënime ligjore | kredite